​Industriservice

NLM Vantinge A/S arbejder med følgende forretningsområder:

NLM Vantinge A/S udfører industriservice for produktionsvirksomheder i Europa. Servicen udføres i samarbejde med virksomhederne, hvor en optimering af produktionslinierne fører til at virksomhedens bi- og restprodukter kan anvendes i andre virksomheder. Bi- og restprodukter opgraderes således til et produkt for en anden producent.

NLM Vantinge A/S sørger for optimering/minimering af restproduktstrømme, logistik, myndighedsgodkendelser, kontrolanalyser samt dokumentation til virksomhederne og myndighederne. Produkterne afsættes ofte direkte til andre virksomheder som erstatning for andre råvarer.

En del af produktstrømmene hjemtages til egen fabrik til oparbejdning, prøveproduktion, aftestning af løsning eller som buffer for de direkte leverancer. Fabrikken er således et væsentligt aktiv for udviklingen af den direkte serviceaktivitet.

Virksomhedens hovedkompetanceområde er nyttiggørelse af rest- og biprodukter fra industrier, som producerer margarine, tensider, sæber, emulgatorer, fedtsyrer, biodiesel, glycerol, mælkepulver, chips etc. på basis af vegetabilske og animalske fedt- og olieprodukter. NLM Vantinge A/S servicerer hovedsageligt europæiske virksomheder. Virksomhederne kan være såvel leverandører som slutbrugere af affalds- og biprodukter.

Vil du vide mere?​

Lad os kontakte dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Blåkildevej 27

Vantinge 5750 Ringe

Phone: +45 6266 1931
Email: info@nlmv.dk